14 de juny del 2011

referències...

*ARQUITECTURA DESAMPARADA

…Y la élite profesional, históricamente ajena a la gestión del Colegio, ha creado un grupo selecto y cualificado, AxA (Arquitectes per l'Arquitectura), a imagen del RIBA (Royal Institute of British Architects), que pronto se presentará a la opinión pública. (Josep M Muntaner ,17.03.2011)


*ARQUITECTURA DISPERSA

… El primer neguit de tots assenyala la necessitat d’eliminar qualsevol fàcil sospita de que les inicials “A x A”, en lloc de correspondre al nom d’ “Arquitectes per l’Arquitectura”, s’avinguin més amb el d’ “Arquitectura per alguns Arquitectes”. (Pere Riera, 04.05.2011)


*MAPA ARQUITECTURA CATALANA

Detall: en el mapa d’Arquitectura Catalana, a dalt a l’esquerra, ja apareix Arquitectes per l’Arquitectura com a Institució. (La Vanguardia, 18.05.2011)


*REGLAMENTO DE NORMAS DEONTOLÓGICAS DE ACTUACIÓN PROFESIONAL DE LOS ARQUITECTOS
VIII- Relaciones entre arquitectos Art. 50.           
Todo arquitecto tiene la obligación de relacionarse con sus compañeros con lealtad y rectitud. Deberá abstenerse de cualquier intento de suplantar a sus colegas, evitando toda forma irregular de obtención de trabajos, tanto mediante cualquier tipo de presiones, como actuando con competencia desleal o prevaliéndose de la situación que pueda ostentar en virtud del puesto que ocupe.

*REGLAMENT  DE DEONTOLOGIA PROFESSIONAL DEL COAC JUS/366/2008
http://www.gencat.cat/eadop/imatges/5072/08037086.pdf

Article 24
Criteris d’interpretació deontològica dels drets i deures dels arquitectes i de les  arquitectes i dels principis d’actuació professional

Afegim, a petició de Lexcursó, el següent blog que també fa referència a l'associació AxA:
http://koac.wordpress.com/2011/03/18/la-liga-de-la-justicia-arquitectonica-se-une-axa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada